Om oss

Vi skal leve ut vår reisedrøm...

Hei reisende! Så moro at du vil følge oss på reise og vite litt mer om oss.

Vi har vært på massevis av campingferier, tilbrakt mange netter i telt og hytter, men denne reisen tar det hele til et nytt nivå. Vi gleder oss stort til å være på reise et helt år og håper du vil være med å følge oss via sosiale medier.

Vi er en familie på fire, fra Tønsberg. Norges eldste by.

Per Christian (@pcgjetrang) (36) er til daglig prosjektleder i et IT-firma og elsker å tilbringe mest mulig fritid ute på tur eller på hytta. Han liker aller best villmarka og har etterhvert mye erfaring med å være ute på tur. Han trives aller best ute på tur ved et bål i skogen eller med fiskestanga i hånda ved et lite fjellvann.

Oda Christine (@odachristineolsen) (32) jobber som koordinator i salgsavdeling og elsker storbylivet og lesing. Hun like godt å lage mat og spise god mat. Hun liker også godt å være tur, men slapper aller best av med en god bok og en kopp te.

Maren Emilie (8) er en livsglad jente som starter i fjerdeklasse denne høsten. Hun elsker å danse, synge  og være sammen med vennene sine. Hun slapper best av når hun kan se en film eller serie og bare slappe av. Hennes største drøm er å bli frisør.

Emma Viktoria (6) er en aktiv jente som starter i andreklasse denne høsten. Hun har masse energi og liker å leke. Hun koser seg aller mest med lørdagsgodt og barnetv. Hennes største drøm er å bli barnelege.

- NorExplor